Подобро решение за вашиот бизнис

Lonelyant е бесплатна и најсовремена веб апликација за управување со магацин. Работете преку паметен телефон, таблет или лаптоп; во секое време!

Што претставува Lonelyant?

Некои луѓе сметаат дека магацинот е само место каде се складира роба. Технички, тоа може и да се каже дека е така, сепак односот кон магацинот и начинот на кој го водите е еден од клучните сегменти кои ќе ја унапредат продажбата и Вашиот бизнис во целост.

Lonelyant како софтвер е наменет за магацини, без разлика на бројот на артикли или фреквентноста на работа во истиот. Поради тоа истиот е погоден за мали, средни и големи магацини.

Компоненти

Коминтенти

Додавање на коминтенти и класификација на коминтентите по атрибут Купувач/Добавувач.

Клиенти

Додавање на клиенти и сите потребни податоци за еден клиент. Пристап до историја за купување на клиенти.

Магацин

Евиденција на повеќе магацини и нивна локација за складирање на производи.

Транспорт

Евиденција за транспорт на производите од еден магацин во други.

Производи

Управување со производи, со преглед на производ на лагер.

Залиха

Следење на залихи на производи во магацин, во реално време.

Предупредување

Предупредување за намалени залихи на артикли во магацин.

Документи

Креирајте професионални документи со Вашето лого за само неколку секунди.

Наплата

Комплетен преглед во ефикасноста на Вашата наплата.

Фактури

Креирање на фактури со производи од различни магацини и податоци од вашата фирма.

Испратници

Креирање на испратници и испратници по фактури со производи од различни магацини и податоци од вашата фирма.

Безбедност

Безбеден пристап кон Вашиот профил со SSL сертификат, пристап преку компјутер или мобилен уред со овозможена интернет конекција

Започнете 15 дена БЕСПЛАТНО!

Ние ја олеснуваме работата на вашата фирма. Дозволете ни да ви покажеме како

Ние не ги споделуваме вашите лични информации со никого.

Контакт

Локација:

Васил Ѓоргов 20/5 - 36, 1000 Скопје, Северна Македонија

Телефон:

+389 2 313 3031